loader

Vážení zákazníci,

Rošířili jsme náš sortiment výtahových komponentů o elektromechanické zachycovače DYNATECH eASG-100 a eASG-120, které představují revoluční posun v oblasti bezpečnosti výtahů. Nenechte si ujít tuto inovaci, která zvyšuje spolehlivost a zajišťuje bezpečný pohyb v každém patře!

 

Proč zvolit elektromechanické zachycovače eASG?

  1.  Evoluce v bezpečnosti: Spojují se ověřené technologie mechanických zachycovačů ASG s pokročilým elektromechanickým vybavovacím systémem DA nebo DA-UD. Tato kombinace představuje evoluci v oblasti výtahových bezpečnostních komponent.
  2. Efektivní mechanismus kontroly: Řízení vybavovacího systému je pomocí silných cívek, které zajišťují efektivní kontrolu nad UCM a celkovou bezpečnost výtahu. Nový mechanismus DA / DA-UD eliminuje potřebu propojovací tyče jednotlivých zachycovačů, umožňující individuální řízení jednotlivých zachycovačů v systému výtahu.
  3. Elektronická flexibilita ovládání: Elektromechanické zachycovače eASG lze snadno integrovat do výtahového systému s elektronickým omezovačem rychlosti, pozičním systémem výtahu nebo enkodérem. Tyto elektronické řídící prvky zabezpečují přenos informací a signálů o rychlosti, směru a pozici výtahové kabiny a zajišťují přesné ovládání zachycovačů.

Kde najdete více informací:

Pro kompletní dokumentaci a specifikace se přihlaste na našem e-shopu a u jednotlivých produktů najdete potřebné informace a dokumenty.

Tým FRONTIER COMPONENTS